Super Promotie - Salamander*
Super Promotie - Salamander*
Termopane Ploiesti
Termopane Ploiesti
Cele mai complexe si exacte lucrari de tamplarie moderna din profile de PVC si geam termoizolant sunt realizate de catre firma BALPLAST !
Jaluzele interioare si tamplarie moderna din profile de PVC
Jaluzele interioare si tamplarie moderna din profile de PVC
BALPLAST,companie specializata in productia si montajul de tamplarie moderna din profile de PVC precum si a unei intregi game de accesorii cum ar fi: rulouri exterioare, Jaluzele interioare, etc.
Usi de garaj
Usi de garaj
Suntem o echipa de profesionisti cu experienta din 2005 in domeniul montajului si fabricatiei Usilor de garaj.

CALCULATOR DE COSTURI - Termopane, Ferestre PVC

Poti avea un cost exact pentru Ferestre PVC sau orice tamplarie PVC completand un mic formular.

TERMOPANE PLOIESTI

Bine ati venit la compania Balplast

De ce ferestre din PVC?

BALPLAST,companie cu capital integral privat, specializata in productia si montajul de tamplarie moderna din profile de PVC si geam termoizolant, precum si a unei intregi game de accesorii cum ar fi: rulouri exterioare,geam termoizolator,pereti cortina,balustrade,glafuri interioare si exterioare, rulouri toate pentru a va crea un confort cat mai placut in casa dumneavoastra.Va stam la dispozitie cu tamplarie PVC pentru usi , tamplarie PVC pentru geamuri , tamplarie PVC pentru ferestre sau tamplarie PVC REHAU, avand o bogata experienta, din anul 2005, va putem asigura de excelenta calitatea a geamurilor termoizolante, toti clienti pentru care am realizat tamplarie PVC cu aceste profil fiind pe deplin multumiti de ea! SCRIETI-NE CHIAR ACUM LA [email protected] !!!

Serviciile si produsele noastre!

Mai jos gasiti principalele servicii si produsele BALPLAST!

TAMPLARIA PVC VA FI PROIECTATA CONFORM NEVOILOR D-VOASTRA!

SERVICII SI PRODUSE

Firma Balplast va prezinta cele mai bune servicii si produse!

Calitate dovedita

Un lucru foarte important din fiecare casa sunt ferestrele. Materialul din PVC este no1 în producţia totală a tuturor ferestrelor. Noi producem ferestre de înaltă calitate şi pentru că personalul nostru calificat este ales cu grija. Ferestrele din PVC asigura un loc confortabil de viaţă si sunt o soluţie perfectă şi o investiţie pentru un viitor mai fericit.

PVC in casa ta

Ferestrele din PVC sunt un exemplu de tehnologie de vârf şi de design, care prezintă o combinaţie de profile si, ca atare, exceleaza in robusteţe şi durabilitate. Toate aceste calitati sunt un motiv suficient pentru a vă schimba materialele vechi cu unele moderne şi eficiente, care va vor proteja casa de condiţiile nefavorabile de mediu fara costuri ridicate pe care aceasta implică de obicei ...

Ferestre si Usi

Ferestrele şi uşile aduc lumină, soare si caldura soarelui in casa ta, reprezentând o comunicare reală între exterior şi interior, şi creând o imagine de ansamblu a casei. Ferestrele şi uşile de asemenea, joaca un rol decisiv cand vine vorba de impresia de armonie a fatadei casei tale. Usile glisante sunt folosite de fiecare data, acolo unde se pune accent deosebit pe spatiu fara limite aparente.
21391

PROIECTE

20650

CLIENTI

48000

FERESTRE TERMOPAN

130

USI GARAJ