Plase de tantari

Plasele impotriva insectelor reprezinta accesoriul necesar pentru completarea instalarii tamplariei pvc. Realizate in mai multe forme, plasele contra insectelor reprezinta protectia ideala impotriva diferitelor tipurilor de insecte.Plasele pentru insecte se pot realiza: · fie in forma clasica · fie sub forma de rulouri · pe sistem orizontal sau vertical · realizate din aluminiu cu plasa din fibra de PVC

Glafuri de interior

Prezinta o suprafata externa laminata care confera rezistenta la umezeala, temperaturi ridicate, precum si la actiunea altor agenti externi (zgarieturi) se gasesc intr-o varietate de nuante, cu imitatii ale marmurei sau a unor nuante de lemn.

Sprose

Pentru cei mai pretentiosi in ceea ce priveste aspectul decorativ exista posibilitatea aplicarii de baghete si sprosuri.

Glafuri de exterior

Sunt fabricate din aluminiu si au, in principal, rolul de a proteja zidului impotriva intemperiilor. Pe langa aceasta glafurile externe contribuie in buna masura la modificarea aspectului fatadei. O alta varianta pentru clientii pretentiosi ar fi glafurile din piatra naturala(granit,calcar) intr-o varietate de nuante.