Culori profile pvc rehau:

Ferestrele REHAU sunt diversificate nu numai ca forma ci si ca nuante. Pe langa clasicul alb puteti alege din aproape intreaga paleta de culori RAL. Daca preferati aspectul de lemn structurat, atunci decorul nostru, deosebit de usor de intretinut, va va entuziasma cu siguranta. Datorita laminarii cu o folie speciala obtineti un aspect deosebit.
Aspectul de lemn este dat de o folie cu structura deosebit de rezistenta la decolorare si uzura, in timp ce vopsirea se poate obtine in aproape intreaga paleta de culori RAL


Calitate dovedita

Un lucru foarte important din fiecare casa sunt ferestrele. Materialul din PVC este no1 în producţia totală a tuturor ferestrelor. Noi producem ferestre de înaltă calitate şi pentru că personalul nostru calificat este ales cu grija. Ferestrele din PVC asigura un loc confortabil de viaţă si sunt o soluţie perfectă şi o investiţie pentru un viitor mai fericit.

PVC in casa ta

Ferestrele din PVC sunt un exemplu de tehnologie de vârf şi de design, care prezintă o combinaţie de profile si, ca atare, exceleaza in robusteţe şi durabilitate. Toate aceste calitati sunt un motiv suficient pentru a vă schimba materialele vechi cu unele moderne şi eficiente, care va vor proteja casa de condiţiile nefavorabile de mediu fara costuri ridicate pe care aceasta implică de obicei ...

Ferestre si Usi

Ferestrele şi uşile aduc lumină, soare si caldura soarelui in casa ta, reprezentând o comunicare reală între exterior şi interior, şi creând o imagine de ansamblu a casei. Ferestrele şi uşile de asemenea, joaca un rol decisiv cand vine vorba de impresia de armonie a fatadei casei tale. Usile glisante sunt folosite de fiecare data, acolo unde se pune accent deosebit pe spatiu fara limite aparente.