Suntem o echipa de profesionisti cu experienta de peste 12 ani in domeniul tamplariei PVC sau aluminiu cu geam termopan, avand ca principale activitati reparatiile ferestrelor si usilor cu geam termopan, montajul acestora, precum si confectionarea si montarea plaselor impotriva insectelor. Va mai putem oferi glafuri interioare sau exterioare pentru ferestrele dumneavoastra si duble deschideri. Seriozitatea, promptitudinea si in special calitatea lucrarilor stau la baza activitatii noastre. In privinta clientilor, am ales sa promovam o relatie bazata pe profesionalism, colaborare, transparenta si, nu in ultimul rand, respect. Fiecare dintre consultantii nostri va ofera cea mai potrivita solutie in materie de tamplarie PVC, aluminiu sau aluminiu-lemn cu geam termoizolant , termopan sau tripan si accesorii.

Recomandari

Pentru ca ferestrele din PVC sau aluminiu cu geam termopan pe care vreti sa le achizitionati, sa va ofere maximum de satisfactie, trebuie ca dupa montaj asa numitele " termopane " sa fie cel putin pe masura asteptarilor dumneavoastra. De aceea, trebuie urmarit ca tamplaria PVC cu geam termopan sa aiba parte de o proiectare adecvata cerintelor dumneavoastra si o constructie de calitate

Proiectare

Proiectarea termopanelor va fi corecta atunci cand se vor lua in calcul toate elementele ce o definesc: tipul de deschidere potrivit destinatiei ferestrei PVC, aluminiu sau alu-lemn , tipul geamului termopan conform cerintelor de termoizolare si fonoizolare si tipul profilelor tinand cont de culoarea si proprietatile lor de rezistenta mecanica si termoizolare a termopanului.

Montaj

Montajul profesionist al termopanelor porneste de la prelevarea masurilor de executie corecte ale ramelor ce urmeaza sa fie montate. In cazul renovarilor (inlocuirea unor ferestre din lemn sau chiar PVC sau aluminiu, deja existente) se recomanda ca ferestrele noi din PVC sau aluminiu, alu-lemn sa se monteze pe locul celor vechi, cat mai aproape de rebordul exterior al golului de zidarie.